Már az ikrek havában járunk, azaz nyakunkon a nyár és ennek apropóján elindítjuk Twin Swim játékunkat a sportos (nemcsak iker) testvéreknek! Tégy azért, hogy (iker)testvéred újra fittebb legyen és persze Te magad is! Nevezzetek játékunkra, töltsétek mozgással akár sok-sok úszással a nyarat. Nyereményetek a jobb és egészségesebb közérzet mellett 1-1 db az úszóválogatott által viselt ARENA mez (póló + nadrág) lehet.

És, hogy mi a teendőtök? Íme:
A nyár folyamán sportoljatok együtt lehetőség szerint minél többször testvéretekkel (bármilyen sportágat, mozgásformát választhattok, persze az úszásnak különösen örülünk). Mielőtt elkezditek a nyári kihívást készítsetek egy teljes alakos közös fotót, hogy látszódjon honnan indultatok, majd nyár végéig, azaz augusztus 31-ig készítsetek egy újabb teljes alakos közös fotót, hogy a mozgásnak és sportolásnak köszönhetően meddig jutottatok. Az „ilyen volt” és „ilyen lett” fényképeket emailben várjuk (nyeremenyjatek@musz.hu) plusz néhány gondolattal ki is egészíthetitek a pályázatot, hogy mit és milyen rendszerességgel sportoltatok és milyen pozitív tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodtatok ezalatt az idő alatt. A 2018. augusztus 31-ig beérkezett fotókat és visszajelzéseket legkésőbb szeptember 4-ig albumba rendezzük, amiket megosztunk a facebook oldalunkon. Az albumban szereplő fotókra kommentben lehet majd szavazni 2018. szeptember 5-9. között. A 3 legtöbb szavazatot kapott testvérpárt jutalmazzuk. Az első 3 helyezett (iker)testvér pár kilétét 2018. 09. 10-én hirdetjük ki, Ők kapják a válogatott dresszeit! De ne felejtsétek el a lényeget: a programban mindenki nyertesnek mondhatja magát!

 

Összegzésképp tehát lássuk mi kell, hogy részt vegyetek játékunkban:

 

  • 2 db teljes alakos közös fotó, amelyen testvéretekkel együtt szerepeltek (fontos, hogy az első fotót még nyár elején a kihívás előtt, a másodikat pedig augusztusban, a sok-sok sportolással töltött hét vagy hónap után készítsétek el – és mindketten legyetek rajta egy fényképen (ne külön-külön)!
  • A fotók mellé írjatok pár sort, hogy mit sportoltatok és mit tettetek azért, hogy egészségesebbek és fittebbek legyetek a nyáron! Példa: heti kétszer úsztam először 1 000, majd 1 500 métert. Este 22h után nem nassoltam annyit? gyalog mentem fel a munkahelyemen a 2. emeletre, odafigyeltem, hogy többször kevesebbet egyek stb…
  • A 2 fotót és a rövid leírást augusztus 31-ig küldjétek el a nyeremenyjatek@musz.hu email címre.
  • És ami fontos még: jókedv, elszántság és mozgás! Hajrá! ?

 

Júliusi Fitt ajánlatunk: Július 14-én a Balaton-átúszás  Révfülöp és Balatonboglár között, a táv 5,2 km. Részletek az alábbi oldalon: https://www.balaton-atuszas.hu/

Júniusi fitt ajánlatunk: A Magyar Úszás Napja egy kiváló alkalom arra, hogy június 16-án Balatonfüreden, a Tagore sétány melletti öbölben kijelölt 1000 méteres pályán sportoljatok egyet!

 

Minden játékban résztvevő vállalja, hogy a saját felelősségére sportol!

Játékszabályzatunk ide kattintva elérhető.

Hasonló bejegyzések