Tisztelt Csapatvezetők!

Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a különleges helyzetre való tekintettel foganatosított intézkedésekről. Kérjük ezek szigorú betartását, hiszen nagyon vékony jégen táncolunk, az utolsó pillanatban kaptuk meg az engedélyt a verseny megrendezéséhez, így közös érdekünk, hogy minden rendben legyen. Aki nem tartja be a szabályokat, annak csapatát a versenybíróság kizárhatja az országos bajnokságról!!!

1. belépés:

Ahogy korábban jeleztük, csak a COVID-nyilatkozat leadásával és megfelelő testhőmérséklettel lehet az uszodába belépni. A versenyre reggel 7:30, délután pedig 14:30-tól lehet érkezni, korábban senkit nem engedünk be! Az uszodát a fertőtlenítés, takarítás miatt az utolsó versenyszámot követően 15 perccel kiürítjük, így – ahogy korábban is jeleztük – az utolsó versenyszám után levezetésre nem lesz lehetőség!

A délelőtti programra csak a délelőtti rajtlistán szereplő, serdülő korú versenyzőket, illetve az előzetesen leadott edzőket engedhetjük be; a délutáni programra pedig csak a délutáni rajtlistán szereplő, ifjúsági korú, illetve az előre leadott váltóösszeállítás alapján (erről l. az 5-ös pontot) az abban szereplő serdülő korú versenyzőket és a leadott edzőket tudjuk beengedni. MINDENKI MÁST VISSZAFORDÍTUNK, KÉRLEK, NE PRÓBÁLKOZZATOK MEGJELENNI A NEM MEGFELELŐ KORÚ VERSENYZŐKKEL![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]2. elhelyezkedés:

A csapatoktól maximálisan elvárjuk a távolságtartási szabályok betartását, a lelátón és az egyéb területeken (folyosó, medencetér, öltöző, stb) egyaránt. A lelátókon csak a fekete színű székeken szabad helyet foglalni, a kékeket üresen kell hagyni (lásd fotó)! Aki ezt nem tartja be, szigorú szankcióra számíthat. Az edzők – a hivatalos ügyintézést leszámítva – a verseny alatt a medencetérbe nem léphetnek be.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”18557″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”18558″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]3. call room:

Az állítás a bemelegítő medencének a versenybíróság felőli oldalán (9-es pálya, lásd fotó) történik. Ennek megközelítése az öltözők felől lehetséges; ide edző már nem kísérheti el a versenyzőket. Az állításhoz csak akkor szabad lemenni, amikor a bemondó erre felszólítja a csapatokat; kérjük, senki ne küldje le korábban a versenyzőjét! Mindig időben jelzünk majd, ugyanakkor a területen csak nagyon kevés úszónak adunk lehetőséget az ott-tartózkodásra.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4. maszk használat

Ahogy korábban is jeleztük, az uszoda egész területén valamennyi versenyző és edző számára kötelező a maszk használata. Ez alól csak a bemelegítés, a levezetés és maga a versenyszám alatt kapnak felmentést az úszók, tehát a call roomban IS viselni kell a maszkot, egészen a rajtkövekhez történő kivonulásig. A versenyszám utám, az öltözőbe lépve ismét vissza kell venni a maszkot.

5. váltók

A délelőtti verseny folyamán CSAK a serdülő válogatottak számára lesz váltó, amelynek összeállítása a szövetségi kapitány feladata. A kapitány erről egyeztet a versenyzők edzőivel. Délutánra az egyesületek ifjúsági ÉS serdülő korú versenyzőket is nevezhetnek a váltójukba, azokat évjárattól függetlenül az ifjúságiak között fogjuk értékelni. Figyelem: a váltók összeállítását a versenynap DÉLELŐTTJÉN, 11:00-ig kell leadni a versenyirodán! Onnantól változtatást nem áll módunkban elfogadni; délután csak azok léphetnek be az uszodába, akik szerepelnek a leadott összeálltás alapján kialakított rajtlistán.
6. eredményhirdetés

A kiadott módosított programnak megfelelően nem tartunk számonkénti eredményhirdetést. Az érmeket a csapatvezető veheti át a versenyirodán, naponta két alkalommal, az utolsó versenyszámot követően. Az eredményeket a MÚSZ hivatalos oldalán (musz.hu) található linken lehet követni.

Mindenkitől megértést és együttműködést kérünk; igyekszünk a jelen körülmények között a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy zökkenőmentesen lebonyolíthassuk az országos bajnokságokat – ám ehhez mindenkire szükség van.

Örülünk, hogy itt vagytok, jó versenyzést kívánunk!


Jelen tájékoztató letölthető formában ide kattintva elérhető!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések