Tisztelt Szakosztályvezetők!

 

A MÚSZ Elnöksége MÚSZ-53/2011-06-29 sz. határozatával újjáélesztette a MÚSZ Centenáriumi Díjat.

 

A megújított MÚSZ Centenáriumi Díj célja, hogy elismerésben részesüljenek mindazok, akik tevékenyen részt vesznek a magyar úszó sport fejlődésében, sikereiben, valamint a sportág népszerűsítésében.

 

A díjat kaphatják:

 

–          pályafutásukat befejezett sportolók, akik tevékenységükkel továbbra is sokat tesznek az úszó sport sikeréért, fejlődéséért;

–          sportvezetők, edzők, akik nélkül a versenyzők eredményes szereplése elképzelhetetlen;

–          akik a hétköznapokban munkabírásukkal, kitartásukkal igyekeznek a magyar úszó sportot segíteni;

–          sportág támogatói, akik anyagi hozzájárulásukkal lehetővé teszik a sikerek kivívását.

 

Az elismerést minden évben maximum három fő kaphatja. A díj átadására az adott évi rendes közgyűlés keretein belül kerül sor.

 

Javaslatot tehet: minden MÚSZ tagszervezet.

A javaslatokat 4 tagú bizottság (a MÚSZ mindenkori elnöke, alelnökei, szövetségi kapitány) bírálja el és terjeszti javaslatát az elnökség elé döntésre.

 

Kérem T. Elnökségi tagokat, hogy a 2023. április 18-i határidőig küldjétek meg a MÚSZ részére a musz@musz.hu címre a jelölt személyek nevét és rövid életrajzát, hogy a fentiekben említett Bizottság eldöntse az Elnökségünk elé terjeszteni kívánt személyek névsorát.

 

Fenti tájékoztatónkat megküldtük a MÚSZ Területi Szövetségeinek elnökei részére is, hogy tegyék meg a megyéjükben lévő egyesületek/klubok jelöléseivel összhangban javaslataikat.

 

Megköszönve közreműködéseteket,

Üdvözlettel:

 

Wladár Sándor

Elnök

Hasonló bejegyzések