Kezdd az augusztust egy kis önkénteskedéssel a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában! Az úszóeseményekben gazdag július után augusztusban sem lesz víz hiányunk!

Július 29 és augusztus 7 között ugyanis Budapest ad otthont a 15. Maccabi Európa Játékoknak. Maga az esemény több sportágat ölel fel, így az úszás is köztük lesz, melynek gördülékeny lebonyolításához várjuk még korlátozott számban önkéntesek jelentkezését. Augusztus 5-6-án rendezik az úszóversenyeket a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában, így erre a két napra lehet jelentkezni még önkéntesnek. Tehát ha 14-20 év között vagy és szívesen részt vennél egy jóhangulatú versenyen (napi 2×2,5 óra munka), akkor a dora.kelemen@musz.hu email címen tudsz jelentkezni és a válasz emailben megkapott jelentkezési lap kitöltésével véglegesítheted a regisztrációd, illetve további információkat is megtudhatsz a versenyről. És ami még fontos lehet: közösségi szolgálatot igazolunk!

Esemény neve: Maccabi Európa Játékok 2019
Időpont: 2019. augusztus 5-6.
Helyszín: Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd Uszoda

Feladat: „Kosaras” önkéntes – a rajt után a sportolói felszerelések elvitele (műanyag dobozban/ládában) a medencetér egy megadott helyszínéig, ahol a célba érkezés után a sportolók újra fel tudják majd venni.

Munkaidő: délelőtt: 9-11:30, délután: 16:30-19:00
Az önkénteseknek pólót biztosítanak a szervezők, illetve közösségi szolgálatról igazolást is állítanak ki!

Jelentkezési feltételek: 14 és 20 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk előnyben azok, akik budapesti lakhellyel rendelkeznek, (vagy ha nem budapestiek, akkor meg tudják oldani, hogy ismerősnél, családtagnál szállnak meg ez idő alatt) mivel szállást nem tudnak a szervezők biztosítani.

Hasonló bejegyzések