A hagyományokhoz híven idén is összecsap a Jövő Bajnokai program kilenc régiója Budapesten, a Tüske uszodában, ahol ünnepélyes megnyitóval indítjuk a szezont és az új felszereléseket is megkapják a fiatalok. Ezt követően pedig a medencében küzdenek meg egymással a versenyzők, a legjobbak pedig az embert próbáló csillagszóró futamban bizonyíthatnak.

Dátum: 2020.02.01.

Helyszín: Budapest, Tüske uszoda

A VERSENYKIÍRÁS ide kattintva elérhető

 

Program

9:30 – Kapunyitás, érkezés (ezt követi az éves keretfotózás egészen a 11 órás megnyitóig)

11:00  – Megnyitó

11:30 – Bemelegítés

12:30 – Verseny kezdete (A tavalyihoz hasonlóan most sem lesz egyéni értékelés, itt most együtt és egymásért úszik minden gyermek, hiszen a régiók erősorrendje pontverseny alapján fog kialakulni a nap végére)

14:00 – Csillagszóró futam  (Minden régió 1 fiú és egy lány versenyzőt állíthat ki. A négy úszásnem mindegyike kétszer kerül sorsolásra azaz ezen a megmérettetésen valóban a legjobb tud csak utolsónak talpon maradni. A szabály igen egyszerű. 50 métert úsznak a régiók kiválasztott versenyzői, aki utolsónak érinti a panelt az kiesik a versenyből. A kiesők segédkeznek a sorsolásban, tehát teljesen véletlenszerű, hogy melyik úszásnemben kell újra rajkőre állni a bennmaradt versenyzőknek.)

14:30 – Ünnepélyes eredményhirdetés

 

Hasonló bejegyzések