Tartalom
Melléklet

MÚSZ 1/2016. sz. elektronikus határozat – A Magyar Úszó Szövetség Elnöksége 11 igen szavazattal elfogadja és a MOB Elnöksége elé terjeszti a 2016. évi Riói Paralimpián eredményesen szerepelt versenyzők és a felkészülésükben közreműködő szakemberek állami jutalmazására vonatkozó, a Magyar Paralimpai Bizottság által előterjesztett javaslatot.

MÚSZ 2/2016. sz. elektronikus határozat – A Magyar Úszó Szövetség Elnöksége 9 igen szavazattal elfogadja dr. Hargitay András szövetségi kapitány előterjesztését és jóváhagyja a 2016.évi Rövidpályás Világbajnokságon részt vevő magyar válogatott személyi összetételét.

MÚSZ 3/2016. sz. elektronikus határozat – A Magyar Úszó Szövetség Elnöksége 10 szavazattal az MTI Sportszerkesztőség „Az Év Legjobbja” címre az alábbi versenyzőket jelöli:

hölgyek:
HOSSZÚ KATINKA (Iron Aquatics)
háromszoros olimpiai bajnok és olimpiai ezüstérmes a riói olimpián
háromszoros Eb-győztes, és ezüstérmes a londoni Eb-n

urak:
CSEH LÁSZLÓ (Egri Úszó Klub)
olimpiai ezüstérem a riói olimpián
kétszeres Európa-bajnok, valamint ezüst és bronzérmes a londoni Eb-n

MÚSZ 4/2016. sz. elektronikus határozat – A Magyar Úszó Szövetség Elnöksége 12 igen szavazattal elfogadja és a MOB Elnöksége elé terjeszti a 2016. évi Junior Európa-bajnokságon, Hódmezővásárhelyen eredményesen szerepelt versenyzők és a felkészülésükben közreműködő szakemberek eredményességi juttatására vonatkozó előterjesztett javaslatot. Az elnökség tudomásul veszi, hogy az előterjesztett javaslat a versenyzők esetében a vonatkozó Kormányrendelet szerint készült, a sportszakemberek esetében pedig az érintett versenyzők egyesületi vezetői, szakosztályvezetői, vezetőedzői tettek javaslatot a rendelkezésre álló keretösszeg felosztására.