Tartalom
Melléklet

MÚSZ 1/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta a 2015. július 04.-i Elnökségi ülés jegyzőkönyvét.

MÚSZ 2/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta a 2015. évi Korosztályos Országos Bajnokságról szóló szakmai beszámolót.

MÚSZ 3/2015. sz. határozat – Az Elnökségi egyhangúlag jóváhagyta az European Games bajnokságról készült szakmai beszámolót.

MÚSZ 4/2015. sz. határozat – Az Elnökségi egyhangúlag jóváhagyta az EYOF versenyről készült szakmai jelentést.

MÚSZ 5/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, a 2015. évi Junior és Ifjúsági Nyíltvízi Európabajnokságról készült szakmai beszámolót.

MÚSZ 6/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta a 16. FINA világbajnokságról készült szakmai beszámolót azzal a kiegészítéssel, hogy kapitányi döntéssel nem ellenkezhet egy versenyző sem.

MÚSZ 7/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a nemzetközi események során a magyar úszó válogatott csapat hivatalos szállodájában a versenyzők hozzátartozóinak (törvényes képviselő, szülő, stb.) ott-tartózkodását – amennyiben nem MÚSZ hivatalos személyről van szó – szakmai szempontokat előtérbe helyezve nem támogatja. Ezen határozatban foglaltak alól kizárólag a mindenkori szövetségi kapitány adhat indokolt esetben felmentést.

MÚSZ 8/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta, hogy a 2015. november 14-én megrendezésre kerülő Hall of Fame díjátadó gálán a díjazottak Gyarmati Andrea, Széles Sándor, Gyenge Valéria, Dr. Verrasztó Zoltán, Tumpek György, Güttler Károly, valamint a média díjas Csurka Gergely legyen.

MÚSZ 9/2015. sz. határozat – Az Elnökség a MTK 1888 Vízilabda, Úszó Kft. tagfelvételi kérelmét egyhangúlag jóváhagyta, és a MÚSZ tagszervezetei sorába felvette.

MÚSZ 10/2015. sz. határozat – Az Elnökség a Tekergők Egyesület tagfelvételi kérelmét egyhangúlag jóváhagyta, és a MÚSZ tagszervezetei sorába felvette.

MÚSZ 11/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy a MÚSZ hivatalosan is tájékoztatást adjon a döntés hozók felé a vb szervező bizottsága kapcsán felmerült problémákról.