Tartalom
Melléklet

MÚSZ 1/2015. sz. határozat – A MÚSZ Elnöksége egyhangúlag jóváhagyta a három igazgatói státusz létrehozására vonatkozó döntést, mely a MÚSZ SZMSZ-ében is rögzítésre kerül. Az SZMSZ módosított szövegének elkészítésében való közreműködésben Dr. Sándor Elek ügyvédet kéri fel a MÚSZ.

MÚSZ 2/2015. sz. határozat – A MÚSZ Elnöksége egyhangúlag elfogadja, hogy Dr. Szabó Tünde, 2015. szeptember 19-én történt államtitkári kinevezése miatt alelnöki státuszával és elnökségi tagságával járó jogokat átmenetileg nem gyakorolja. Az elnökség határozathozatalában nem, de tanácskozási joggal az üléseken részt vesz. Az elnökség továbbra is határozatképes marad.

MÚSZ 3/2015. sz. határozat – Az Elnökség egy kiegészítéssel jóváhagyta a 2015. szeptember 02-i Elnökségi ülés jegyzőkönyvét.

MÚSZ 4/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 2016. évi versenynaptár tervet.

MÚSZ 5/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag elfogadta a 2016. évi bajnoki versenykiírást.

MÚSZ 6/2015. sz. határozat – A MÚSZ Elnöksége egyhangúlag elfogadta a Nyíltvízi Úszó szakág 2016. évi válogatási elveit az előterjesztés szerint.

MÚSZ 7/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Nyíltvízi Világkupákon való részvétel utazási költségeit mind a versenyzők, mind az edzők részére a MÚSZ a saját költségvetéséből fedezi.

MÚSZ 8/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta, hogy a versenyzők – úszók, nyíltvízi úszók – bárminemű nemzetközi és hazai edzőtáboroztatása esetén a szövetség hivatalos utaztatója közreműködését kell igénybe venni. Amennyiben a beérkezett árajánlatnál bármely harmadik fél kedvezőbb lehetőségeket biztosít, akkor az utóbbi kap érvényt.

MÚSZ 9/2015. sz. határozat – Az Elnökség egyhangúlag jóváhagyta, hogy a válogatott keretek és a jövő bajnokai programban szereplő versenyzők sportfelszerelésének átadásáról folyamatos leltári nyilvántartást kell vezetni, továbbá az átadás-átvitel bizonylat ellenében történhet.

MÚSZ 10/2015. sz. határozat – Az Elnökség kezdeményezi, hogy a MÚSZ Felügyelő Bizottsága havi rendszerességgel folytasson a MÚSZ gazdálkodására irányuló ellenőrzéseket.