HÍREK

  2017-03-04 //

  Nyilvánosak a mellékletek

  A Magyar Úszó Szövetség február 22-ei elnökségi ülésén elfogadott határozatok közül többhöz melléklet tartozik – most ezek közül kettő (KEP, Héraklész) található az Adatbankban.

  Dr.  Bienerth Gusztáv elnök ígéretéhez híven, a teljes transzparencia jegyében közzétesszük az állami forrásokat folyósító Kiemelt Edzői Program névsorát, az ott szereplő szakemberek fizetésével, valamint a Héraklész-programban szereplők névsorát. 

  A listák az Adatbankban, a Határozatok almenüpontban találhatók meg.

  2017-03-01 //

  Bajnokságok időpontjai

  Az Adatbankban immár hozzáférhető a vonatkozó elnökségi határozat melléklete az idei országos és vidékbajnokságok időpontjairól, helyszíneiről (felnőtt és korosztályos egyaránt).

  A könnyebb tájékozódás kedvéért természetesen ide is feltettük, a kék nyílra kattintva letölthető a PDF dokumentum.

  2017-02-28 //

  A februári elnökségi ülés határozatai

  Akárcsak januárban, a február 22-ei elnökségi ülés határozatai is felkerültek honlapunkra.

  Ezeket a határozatokat az Adatbank menüpont alatt találhatják meg honlapunk látogatói, a Határozatok almenüpontban, a 2017-es évszámra kattintva.

  2017-02-13 //

  Versenyinformációk: Barcelona és Róma!

  Az érdeklődő klubok figyelmébe: a versenyek között, a nemzetközi versenyek almenüpontban immár elérhető a Mare Nostrum barcelonai állomásának kiírása, információk a római Sette Colliról, illetve egy kisebb, márciusi viadalról, amelyek Hradec Kralovéban rendeznek meg.

  Valamennyi viadalnál elérhetők a nevezési formák is.

  2017-02-06 //

  Felnőtt ob 2017 – Tagegyesületeink figyelmébe

  Felhívjuk klubjaink figyelmét, hogy bár az áprilisi országos magyar bajnokság új helyszínéről hivatalosan február 22-én dönt a Magyar Úszó Szövetség elnöksége, a január 31-ei határidőig egyedül Debrecen nyújtott be kandidálást a rendezésre.

  A MÚSZ-iroda szükségesnek tartja megosztani ezt az információt a tagszervezetekkel, mivel tudjuk, hogy a hotelfoglalások indítását nem lehet eléggé korán elkezdeni. Debrecenben számtalan nagyszerű szálláshely áll az érdeklődők rendelkezésére – a pályázatot beadó Debreceni Sportcentrum semmiféle foglalási kötelezettséget nem támaszt a résztvevőkkel szemben, ugyanakkor kérdés esetén a helyi munkatársak szívesen állnak a csapatok rendelkezésre (e-mail: info@debrecenisportcentrum.hu)

  Felnőtt ob 2017 – Tagegyesületeink figyelmébe
  2017-02-02 //

  Itt az Akropolisz Kupa versenykiírása

  Megérkezett a görög szövetségtől a május 12-14-ei Akropolisz Kupa versenykiírása is.

  A Versenyek menüpontban megtalálható a május 12-14-én esedékes, vb-kvalifikációs lehetőséget biztosító athéni Akropolisz Kupa versenykiírása, de a cikk végén található nyilacskára kattintva is letölthető.

  2017-02-01 //

  Dr. Bienerth Gusztáv találkozója a válogatott úszókkal

  Dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség új elnöke szerdán a szövetség margitszigeti székházában találkozott az elmúlt év novemberében hétpontos nyilatkozatot megfogalmazó válogatott úszókkal.

  A találkozó során megvitatták a felmerült problémákat, dr. Bienerth Gusztáv pedig ígéretet tett arra, hogy a szövetség mindent megtesz azok megoldása érdekében. 

  Egy szolgáltató szövetségnek csakis az lehet a célja, hogy a válogatottak lehető legjobb felkészülését segítse elő – közölte Dr. Bienerth Gusztáv a megbeszélést követően. – Mindannyian azért dolgozunk, hogy úszóink kiemelkedően eredményesen szerepeljenek az idei világbajnokságon, ezért is volt hasznos és fontos ez a találkozó, amelyen mindvégig nyílt, egyenes párbeszéd zajlott.”

  2017-02-01 //

  I. Scitec Győr Maraton február 19-én

  Aki 1500-on akarja tesztelni magát, annak ott a helye Győrben február 19-én!

  Az I. Scitec Győr Maraton tényleg maraton lesz a maga nemében, hiszen kizárólag 1500-as viadalokat rendeznek február 19-én.

  A szervezők maximum 24 futam megrendezését vállalják, azaz érdemes sietni a nevezéssel.

  Részletekért katt a nyílra!

  2017-02-01 //

  Újabb külföldi versenykiírások érkeztek!

  Tavaszi, nyári kínálat: Eindhoven, Spittal, Canet, Monte-Carlo, Chartres (French Open).

  Valamennyi érdeklődő úszóegyesület figyelmébe - a szervezők által küldött versenykiírások megtalálhatók a Versenyek menüpontban, a nemzetközi versenyek címszó alatt.

  2017-01-26 //

  Pályázat a MÚSZ főtitkári posztjára

  Megjelent a pályázati felhívás: február 18-ig lehet kandidálni a MÚSZ főtitkári posztjára.

  A Magyar Úszó Szövetség újonnan megválasztott elnöke, dr. Bienerth Gusztáv a szerdai elnökségi ülést követően bejelentette, Szántó Éva lemondását követően pályázat útján kívánják betölteni a főtitkári pozíciót. A MÚSZ elnöksége az előterjesztést jóváhagyta, a pályázati kiírás pedig el is készült, és az alábbi linkről letölthető.

  Pályázat a MÚSZ főtitkári posztjára