Hírek

  2017-11-30 //

  Megoldódtak az öltöző-gondok a Komjádiban

  Immár saját, minden igényt kielégítő öltözőkből indulhatnak edzéseikre a Császár-Komjádi Sportuszodában készülő válogatott úszók, miután sikeres egyeztetések zajlottak a Magyar Úszó Szövetség és a komplexum vezetői között. Kapás Boglárka, Gyurta Dániel és Verrasztó Dávid saját, névre szóló bronztáblát kapott a szekrényére.

   

  Az elmúlt hetekben több médiumban is megjelent, hogy bár a nyári FINA Világbajnokság kapcsán csodálatos, új köntösbe öltözött a Császár-Komjádi komplexum, az átépítést követően gondok akadtak a beléptetésnél, illetve az öltözők használatánál – a válogatott úszók például jobb híján a fedett medence lelátóján öltöztek át az edzéseiken.

  Wladár Sándor elnök és Batházi Tamás főtitkár nemrég egyeztetést folytatott a Császár-Komjádi uszoda vezetőivel, Dala Tamással és Székely Zoltánnal – így a válogatott ott készülő úszói birtokba vehettek egy új, minden igényt kielégítő öltözőt. Az átadáson ott volt az olimpiai bajnok Gyurta Dániel, illetve az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka és a világbajnoki ezüstérmes Verrasztó Dávid is – edzőik kíséretében –, míg a szövetség részéről Batházi Tamás és Halász Sarolta gazdasági igazgató.

  „Örülünk, hogy ezt a problémát sikerült ilyen gyorsan és hatékonyan kezelni, ezért köszönet jár az uszoda vezetőinek – mondta Batházi Tamás. – A versenyzőknek saját öltözőszekrényeik vannak, amelyekre külön bronztáblák kerültek a nevükkel, ilyesmire korábban nem volt példa. Ünnepelni nem kell, számunkra magától értetődő, hogy ahol és amikor csak lehet, a legapróbb akadályt is elgördítsük a válogatottak eredményes felkészülésének útjából.”

  Megoldódtak az öltöző-gondok a Komjádiban