Hírek

  2017-05-19 //

  Díjátadóval egybekötött uszodalátogatás Észak-Magyarországon

  Dr. Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke adta át idén az Örökös Vándordíjat, május 19-én  Miskolcon,  és még ugyanezen a napon ellátogatott a gyöngyösi uszodába is.

  A Kemény Dénes Városi Sportuszoda adott otthont a Kovács Ágnes alapította Örökös Vándordíj átadási ünnepségének, ahol részt vett Illyés Miklós a Miskolci VSC elnöke, Deák-Bárdos Mihály szakmai vezető (többszörös Világ- és Európa-bajnok ezüstérmes birkózó) Kiss Attila, a Megyei Úszószövetség elnöke, Hölcz Péter szakosztályvezető, Rakaczki Zoltán Miskolc Sportért Felelős Polgármesteri Biztosa. A díjat Dr. Bienerth Gusztáv a Magyar Úszó Szövetség elnöke adta át Vécsei Rékának a 200 méteres női mellúszás bajnokának, valamint gratulált edzőjének, Salgó Lászlónak is tanítványa kiemelkedő teljesítménye miatt. A program uszodalátogatással folytatódott, majd az elnök úr találkozott a Swimming Pentathlon Club Miskolc elnökével, Fázoldné Ecseedi Zsuzsannával.

  Az észak-magyarországi túra Gyöngyösön, a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand  bejárásával fejeződött be. Az uszodában Kévés Tamás alpolgármester, Juhász Péter üzemeltető, Tari Attila, a Parafa Úszóklub Gyöngyös elnöke és Vaszkó Viktor szakosztályvezető vezette körbe a Magyar Úszó Szövetség elnökét.

  (A látogatásról a képek a galériában érhetőek el)