Hírek

  2017-05-18 //

  További 3 vidéki uszodát járt végig az elnök

  Május 11-én Veszprém megyébe látogatott Dr. Bienerth Gusztáv a Magyar Úszó Szövetség elnöke, és három városban, Balatonfűzfőn, Ajkán és a megyeszékhelyen, Veszprémben mérte fel az ottani úszók helyzetét és lehetőségeit.

   

  A látogatás célja a helyi viszonyok feltérképezése, kiértékelése és a fejlesztések elősegítése. Az elnök először a balatonfűzfői uszodába ment, ahol Kenyeres Tiborral, a Vidra Szabadidő és Sportegyesület vezetőedzőjével találkozott, és együtt járták be a létesítményt, amely egy 50 méteres, illetve egy kis medencének ad otthont.

  Ezután az elnök Ajkán folytatta a napot, ahol a Kristályfürdőbe látogatott és az ottani Rája 94 Úszó Klub edzőivel, az önkormányzat részéről pedig Deli Gyulával járták körbe a 2016-ban átadott vízilabda TAO-ból épült uszodát, amelyben egy 33 méteres és egy 20 méteres tanmedence is található.

  A körút vége a megyeszékhelyen, Veszprémben zárult, ahol Balogh János szakosztályvezető, Ötvös Tamás, a helyi úszóklub elnöke és Porga Gyula polgármester úr mutatta meg a Magyar Úszó Szövetség elnökének az 1984-ben átadott uszodát.

   

  Az egyes helyszíneken készült képek a Galériában tekinthetők meg!