Hírek

  2017-02-14 //

  Gyurta Dániel is az Audi-csapatban

  Újabb olimpiai bajnokkal bővült az Audi-csapat: Gyurta Dániel is csatlakozott a világmárka által támogatott magyar sportolók köréhez – az úszók közül a másik két aktív világbajnok, Hosszú Katinka és Cseh László már eddig is a Porsche Hungária elitgárdájához tartozott (utóbbi a Seat márka népszerűsítőjeként). 

  A Porsche Hungária magyar úszósport egyik legrégebbi partnere, amint Vérten Sándor kommunikációs igazgató köszöntőjében elmondta, évtizedes a kapcsolat a cég és a sportág között, a múltban több Európa-bajnokságon is Audik segítették a kiváló lebonyolítást, és a tervek alapján nem lesz ez másképp a nyári FINA-világbajnokságon sem. 

  Addig azonban el kell jutni – akárcsak az uszodákig, edzőtáborokig, és nem mindegy, milyen kocsiban teszi ezt a versenyző. Az Audi tökéletes választás, ez már több kiválóság esetében is kiderült – kedden pedig igazán méltó körülmények között, egy medencévé varázsolt különteremben következett egy újabb autóköltemény, egy Audi A5 Sportback átadása. Gyurta Dani Dr. Bienerth Gusztáv MÚSZ-elnök és Sós Csaba szövetségi kapitány társaságában vehette át a slusszkulcsot Mátrabérci Sándortól, az Audi márkaigazgatójától.

  „Évi harmincezer kilométert vezetek, óriási segítséget jelent, hogy egy ilyen csúcskategóriás, biztonságos autóban lehetek úton ezek után” – mondta az olimpiai és világbajnok mellúszó, aki már az új Audival indult vissza Hódmezővásárhelyre, ahol ezekben a napokban edzőtáborozik.

  „Fantasztikusan élvezem a munkát az új edzőmmel, Nagy Józseffel, és szerintem nagyon jó úton járunk, hogy ismét a régi legyek, vagy még annál is jobb” – adott némi ízelítőt a felkészüléséből Gyurta Dani.

  Dr. Bienerth Gusztáv, a MÚSZ elnöke elmondta: „A Magyar Úszó Szövetség számára rendkívül fontos, hogy világklasszisaink tökéletes körülmények között készüljenek, ehhez pedig ma már elengedhetetlen egy nagyszerű autó, mint az Audi. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló bajnokunk, Gyurta Dániel a szövetség egyik legfontosabb partnerének támogatottjaként készül mostantól a budapesti világbajnokságra."

   

  (Még több fotó a Galériában!)

  Gyurta Dániel is az Audi-csapatban